Summer in the City

‘t Leeshuus warmt zich op voor de nieuwe versie van 3de editie van WZ19, het
WoordZee-festival dat op 21 & 22 september 2019 doorgaat op de Groentemarkt in Oostende.
Als smaakmaker presenteren we vanaf midden augustus reeds enkele literaire
events voor jou!

Summer in the City 1

Feestelijke onthulling van het ‘Oostende-vers’ boven de terrasluifel van ’t Leeshuus.

Reeds lange tijd zaten we te broeden over elk mooi vers we onze gevel willen sieren boven het terras van ’t leeshuus. De keuze is gevallen!

Wij nodigen jou graag uit bij de onthulling van het gekozen ‘mooiste poëtische vers van Oostende’. Het wordt een verrassing! Komen kijken!

Met toespraak voordrachten én muziek door rasechte Oostendse artiesten: Roland Desnerck , Doris Klausing en Giedo Vanhoecke. En natuurlijk: met een drankje en een hapje 😊.

Zondag 11/8/19 11.00u ’t Leeshuus. Groentemarkt 3 Oostende. Gratis.

Summer1.jpg

Afgelopen - Bedankt voor de talrijke opkomst!

Summer in the City 2

April 2018 verscheen bij Uitgeverij Het Punt in Dendermonde het vierde boek van Katia Van Cauwenberghe "Wat een heksenleven!" Een speurtocht door de intrigerende wereld van de paranormaliteit  - “wat is waar en wat niet ?” De bevindingen van de schrijfster worden gekaderd in het levensverhaal van heks Shakila. Een kinderboek? Géénszins zegt de schrijfster. Katia brengt een voorstelling voor jongeren en volwassenen. Tijdens dit literair optreden neemt de schrijfster het publiek mee in de wereld van literatuur en verbeelding, en wordt haar literaire werk op een interactieve manier voorgesteld.  Het is een afwisselend programma van geanimeerde lectuur, een stellingenspel, humor, kritische beschouwingen,  poëtische hersenspinsels, verhalen, afgewisseld met enkele akoestische gitaarstukjes.

Vrijdag 23/8/19. Deuren 19.00u Voorsteling 19.30u. ’t Leeshuus.

Groentemarkt 3 Oostende. Gratis.

Summer 2.jpg

Summer in the City 3

Een voorstelling omtrent- jawel-koffie. Koffie als het brandpunt. Van waaruit het leven zich ontspint. Koffie als uitgangspunt voor verhalen, reflecties , poëzie.

Vanessa Daniëls wordt begeleid door muzikant Olivier Dessailly. Ze brengen samen een boeiende cocktail van verhalen, poëzie, theater en muziek.

Vrijdag 30/8/19 deuren 19.00u Voorsteling 19.30u. ’t Leeshuus.

 

Groentemarkt 3 Oostende. Inkom: 10€

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=W54SDPud_Bg&feature=youtu.be

Summer 3.jpg