De Vredesboot

 

 

 

Tijd: 18u30 - 20u30

Locatie: Grote tent - Groentemarkt, 8400 Oostende

Prijs: Gratis

Tina Reynaert (piano) + Yamen Martini(trompet) + Zozan Hoshi (gedichten)

De vredseboot brengt een muzikale poëtische ode aan alle vluchtelingen waar en wanneer zij ook op weg gingen.

Tina Reynaert : “Ik vind het leuk dat ik de dingen waarmee ik bezig ben (les piano improvisatie aan het CAZ te Oostende) kan combineren met vrijwilligerswerk. Ik kan op deze manier ook klassieke muziek bij de mensen brengen en dat is heel verrijkend.”

Yamen Martini : https://soundcloud.com/yamen-martini

Zozan Hoshi : deze Syrische artiste ,woont nu hier en zal je ,samen met haar mede-botelingen ,meenemen in de zangerige klankwereld van de Oosterse Poëzie 

Reinout Verbeke & Nevenwerking

Reinout met Nevenwerking is de band rond dichter Reinout Verbeke. Een mooie en meedogenloze performance van poëzie en rock. 

Reinout met Nevenwerking debuteerde op De Nachten 2008. De band deed daarna onder meer nog Crossing Border (Den Haag), Flachlandfest (Berlijn), Nacht van de Poëzie (Gent), Es Gracht! (Berlijn), Theater aan Zee en Dranouter Festival. In 2014 was de groep finalist van Nekkawedstrijd.

De band stelde in 2011 het debuutalbum De achterkant van flatgebouwen voor, die samen verscheen met de gelijknamige debuutbundel bij De Bezige Bij Antwerpen. In 2015 kwam de gelegenheidsbundel Naar een vaderland, met een live-dvd. Een van de zes nummers is ‘Sonar’, een tekst van Verbeke op muziek van Amatorski.

Reinout Verbeke: stem en poëzie
Bart Couvreur: gitaar en loops
Jeroen Degrieck: zang

 

CASA da MUSICA 

Like Seven Horses in the Sky spelen deze groep gitaristen je door het avondrood heen naar de zachte armen van Morpheus.

https://www.casadamusica.be/

PODIUM